De showroom is vandaag gesloten.
Corona Update!
Om wille van de gezondheid van u en onze medewerkers hebben wij besloten voorlopig geen bezoek in onze showroom in Rhoon te ontvangen. Meer informatie »

Corona Update!

Om wille van de gezondheid van u en onze medewerkers hebben wij besloten voorlopig geen bezoek in onze showroom in Rhoon te ontvangen.

Onze online winkel gaat uiteraard gewoon door en ook onze leveranciers blijven produceren. Orders zullen gewoon worden verstuurd.

Kleurstalen zullen wij per post blijven versturen zodat u rustig thuis een keuze kunt maken.

Namens het hele team van Joe Benelli Home en Living

Onze excuses voor het ongemak en blijf gezond.


Hieronder een aantal veelgestelde vragen en antwoorden omtrent onze maatregelen.

Wat is jullie levertijd op het moment?
Onze levertijd blijft 10 tot 15 werkdagen, mits anders aangegeven. Zou er onverhoopt toch een vertraging op uw order zitten dan lichten wij u zo snel mogelijk in en zullen wij met u kijken naar andere mogelijkheden/opties.

Leveren jullie de pakketten nog af?
Ja, in Nederland worden alle pakketten nog bezorgd en wij blijven produceren. Helaas duurt levering naar België nu iets langer door de lockdown. De transportdiensten mogen nog wel België in en uit, maar wij verwachten wel dat dit langer dan gebruikelijk zal duren.

Meten en monteren jullie nog?
Ja, de monteurs zijn nog steeds actief en komen langs om te meten en monteren. Wel verzoeken wij u om eerlijk te wezen over uw gezondheid en afstand te bewaren van de monteurs, om zo ieders veiligheid in acht te nemen.

Hoe kan ik jullie bereiken?
U kan ons per mail op info@joebenelli.nl bereiken, maar ook telefonisch op 0107200400, onze showroom is voor ieders veiligheid gesloten.

 
SHOWROOM
GEOPEND
MA- DO 09.00 - 17.00
VR 09.00 - 16.00
ZA 10.00 - 16.00
Speciaal voor particulieren

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!
010 5018312

Of via ons contactformulier

MijnTuinmeubelen.nl is officieel dealer van: